top of page

Maak je reis compleet

Het mooiste huisje van de Costa Blanca heb je al gevonden, nu de rest van de reis nog uitstippelen..

Door de ideale ligging tussen Valencia en Alicante heb je genoeg keuze qua vluchten en vertrektijden. De vakantie verlengen met een citytrip in een van deze steden is ook een aanrader! Voor het zoeken van de vluchten kun je het beste de website www.skyscanner.nl gebruiken. Je kunt de tijden en prijzen van meerdere aanbieders met elkaar vergelijken en dankzij de multi-city optie is het ook mogelijk om de heen- en terug-vlucht via een andere luchthaven te boeken.

Met de vluchten sta je wel in Spanje maar dan ben je er nog niet.. Het is mogelijk om een taxi te regelen van het vliegveld naar de woning maar dit is redelijk kostbaar en een eigen huurauto geeft je de vrijheid om ook de omgeving te verkennen. De beste service krijg je door te boeken via www.sunnycars.nl, een overkoepelende organisatie die samenwerkt met lokale verhuurders. Via sunnycars ben je altijd all-inclusive verzekerd en weet je dus zeker dat er ter plaatse geen extra kosten bij komen. Lekker onbezorgd op pad dus met een fijne auto.

Je kunt zelf kiezen of je de auto liever ophaalt op het kantoor op de luchthaven of dat je voor een aanbieder kiest waarbij je nog 10 minuutjes in een shuttle busje zit richting de parkeerplaats. Ik kies altijd voor de eerste optie want eenmaal geland wil ik niets liever dan mijn koffer achterin gooien en op pad. Ga je voor de mulit-city tickets waarbij je bijvoorbeeld aankomt op Valencia maar vertrekt vanaf Alicante? Via Sunnycars kun je ook een one-way aanvragen voor de auto zodat je hem ergens anders kunt inleveren.


Zodra dit allemaal geregeld is kan de vakantie-voorpret echt beginnen!

Kom je er toch niet helemaal uit en heb je liever persoonlijk advies, neem dan gerust contact op!

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page