top of page

Casa la Sorpresa ligt tegen de berg Montesano in het typisch Spaanse dorpje Sanet y Negrals. In de zomer waait er een verfrissend zeewindje en in de winter geniet je van het micro-klimaat wat er heerst. Met 300 dagen zon per jaar kun je het hele jaar genieten van aangename temperaturen. In de zomer niet extreem heet en in de winter relatief warm. Dit gebied wordt gezien als gezondste regio van Europa.

 

Vanuit het huis heb je een adembenemend uitzicht over de Orba-vallei met talloze kleine dorpjes, sinaasappel- en amandelplantages. Op 6 minuten loopafstand ben je in het centrum van Sanet y Negrals waar je je dagelijkse boodschappen kunt doen bij de bakker, het buurtwinkeltje of de slager. Op zaterdagochtend haal je je verse groente en fruit op de markt. Verder is er een apotheek, een restaurant en 3 bars waarvan bar Placa op het pleintje het meeste centraal ligt. Als je hier onder de bloemenpracht van de Bougainville zit kijk je uit over de Jeu de boules-baan, het basketbalveldje en een groot gemeenschappelijk zwembad.

Op minder dan 10 autominuten ligt het grote shopping centre Portal de la Marina waar je alle belangrijke modemerken kunt vinden maar ook een schoonheidspecialist, sportzaak, twee grote supermarkten en verschillende restaurants.

CC318C17-ABE3-4B75-AA97-6044B3637583.JPG
IMG_5968.JPG

Binnen 15 autominuten ben je in Denia, een stad met talloze terrassen, restaurants en bars en een bruisend nachtleven. Denia heeft een mooie jachthaven en je kunt ook dagelijks met de veerboot naar de Balearen. In 2 uur ben je al op Ibiza.

Denia heeft 8 km. zandstrand, zeer breed en geschikt voor watersport. De stranden zijn over het algemeen bekroond met de Europese Blauwe Vlag vanwege hun kwaliteit, schone water en fijne zand. Op ongeveer 30 autominuten ligt de badplaats Javea waar ook erg mooie kiezel-baaien en idylische strandtenten te vinden zijn.

 

Sanet y Negrals ligt precies tussen de luchthavens van Alicante en Valencia in, allebei op 1 uur rijden vanaf Casa la Sorpresa. Je kunt dus kiezen welke vlucht voor jou het handigste is en je hebt de mogelijkheid een ontspannen verblijf in het huis af te wisselen met een dagtripje naar een grote Spaanse stad.

Schermafbeelding 2019-12-17 om 23.20.48.
bottom of page