top of page
Schermafbeelding 2019-12-17 om 23.22.46.
7.jpg

Casa la Sorpresa bestaat uit twee woonlagen en heeft drie terrassen. Vanuit het terras bij het zwembad kun je via een trap naar beneden. Hier bevindt zich een parkeerplaats voor twee auto’s onder een carport, toegankelijk via een automatische schuifpoort met afstandsbediening. De voordeur bevindt zich een straat hoger en hiernaast is nog een parkeerplaats voor een auto. Rondom het huis bevinden zich voornamelijk palmbomen die in de avond sfeervol zijn verlicht.

Vanaf de parkeerplaats boven kom je via een trap bij de voordeur, je kunt vanaf hier ook direct om het huis heen lopen naar het zwembad. Als je de voordeur opent kom je in de hal, links daarvan bevinden zich twee slaapkamers, twee badkamers en een bergruimte met wasmachine.

RHPI-20191114-0020.jpg
Beide slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. Één slaapkamer is voorzien van een en-suite badkamer met toilet en luxe inloopdouche. De andere slaapkamer heeft een badkamer op de gang, deze is ook voorzien van toilet en een luxe inloopdouche.

Rechts van de hal kom je in de woonkamer met lichte open keuken, deze is ook van alle gemakken voorzien. Zoals inductiekookplaat met bladafzuiging, vaatwasser, combi-oven, koelkast, ijsblokjesmachine, blender, koffieapparataat en waterkoker.

De zithoek is ingericht met een ronde tafel met zes stoelen, een driezitsbank, twee fauteuils, een krukje en poef.

Er is een houtkachel aanwezig voor de winterdagen, een smart-tv met nederlandse zenders en netflix, sonos-boxen en een goede wifi verbinding.

Vanuit de zithoek kom je op het boventerras, dit is overdekt en een perfecte plek om samen te tafelen. Er bevindt zich een grote ovale tafel met zitbankje en losse stoelen. Vanaf hier heb je uitzicht op het lager gelegen zwembad en de Orba-vallei. Dit terras is afsluitbaar middels een deur.

6.jpg

Via een trap ga je naar het benedenterras met zwembad van 8 x 4 meter. Ook bij het zwembad kun je muziek luisteren via een Sonos-box. Er staan 4 ligbedden, een tuinbank, 2 ligmatrassen, diverse parasols en een buitendouche. Via een afsluitbare deur kom je bij de benedenverdieping in een ruime gang met opbergkasten, een separaat toilet, grote koelkast met vriesvak en toegang tot de derde slaapkamer met airconditioning en en-suite badkamer.

Aan de zijkant van de woning bevindt zich nog een terras, dit is een heerlijke ruimte om gebruik te maken van de grote gas-barbecue. Vanaf de tweede helft van de middag is dit een fijne schaduwplek om alvast van een drankje te genieten op het Spaanse zitje.

bottom of page